Kefalonia

På lördag sticker vi iväg på en välbehövlig Greklandssemester! Jag, mamma, pappa och ena lillebrorsan, Dan, åker till Kefalonia. Vi fick tag på en toppenresa till vrakpris, så vi slog till direkt. Det ska bli skönt att få umgås tillsammans en hel vecka innan jag åker tillbaka till Bolivia och sliter vidare. Så jag siktar på en pepparkakebränna och en hel veckas familjemys, för sen drar det ihop sig igen...

Hotell Utopia på Kefalonia. 
Bild från apollo.se

P4 Morgon

Här kommer en länk till min medverkan i radioprogrammet P4 Morgon, där jag fick prata lite om mina Boliviaupplevelser imorse. http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4087322&t=548

Klicka bara på länken så kommer ni direkt till Sveriges Radios hemsida och klippet från imorse börjar spelas upp automatiskt.

Update

Hej på er!
Det var ju ett tag sedan nu... Jag har kommit hem till Sverige igen, i alla fall för några veckor. Kom hem för ca. tre veckor sedan och har faktiskt inte haft en tanke på bloggen. Men idag har jag köpt en ny dator, eftersom min gamla laggade ihop, så nu kommer det nog att vara kul ett tag igen.

Har sedan jag kom hem hunnit överraska mamma med Bruce Springsteen-biljetter och alltså varit i Göteborg, varit brudtärna på Johannas underbara bröllop i Jämtlands skogar och bokat in ett radioframträdande angående mina äventyr i de härliga Bolivarernas förlovade land. Så imorgon klockan 9 kommer jag att vara morgongäst i P4 Gävleborgs program "Morgonen". Så, tune in, people!

Jag ska försöka uppdatera er lite mer imorgon, men nu ska jag fylla på mitt vinglas och äta söndagmiddag tillsammans med mamsen och papsen.

Sjuksköterska på äventyr

Från Sverige till Bolivia

RSS 2.0