Weekend getaway

Om några timmar sätter jag och Johan oss på en buss som ska ta oss till en nationalpark som heter Torotoro. Vi tar en helg borta från stan, ska bli hemskt skönt. I Torotoro finns det över 2500 riktiga dinosauriespår (fatta vad ballt för en NÖRD som mig...), fantastisk natur och en av Bolivias största grottor. I grottan ska det tydligen finnas en underjordisk sjö med fiskar utan ögon, stalagmiter och stalagtiter och vattenfall. Ska bli väldigt kul att se faktiskt. Har börjat tänka att jag vill resa mer. Det finns så många fina platser här i Bolivia...

Jag och tjejerna som är här planerar en utflykt nästa helg med. Vi funderar på om vi ska åka till Chapare, som är en plats/stad/by ute i djungeln. Alice pratade om att vi skulle kunna hyra en liten stuga ute i djungeln tillsammans med aporna, och det låter som perfekt sällskap för mig. Både tjejerna och aporna.

En annan plats jag verkligen vill åka till någongång är Salar de Uyuni. Det är världens största saltöken och den är så platt så att sateliterna använder den till att kalibrera sina mätinstrument med. Skulle vara oerhört ballt att få se. Om ni kollar på Google Earth eller Google maps och tittar på Bolivia så ser ni två kritvita områden i sydvästra Bolivia. Det är saltöknar. Oerhört stora! Någon gång ska jag bannemig dit. Men det får bli till hösten (våren här). Kanske kan det vara så att vi får besök och att besöken också vill se en av Bolivias coolaste platsen. (Psssst; mamma och pappa, kom hit för bövelen!)


Kommentarer
Farmor

Farmor här!
Hola!
Så mycket kul och intressant du/ni är med på.Man
blir ju riktigt avundsjuk. Du ská allt få berätta
mer när du kommer hem. Vi längtar efter dig!
Kram från farmor o farfar.

2012-07-08 @ 17:52:46
Marielle

Hoppas NI mår bra fina! :)

2012-07-13 @ 08:47:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sjuksköterska på äventyr

Från Sverige till Bolivia

RSS 2.0